One hAppy fAmilY – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

One hAppy fAmilY

November 27, 2007

*try looking closer…hArith’s sticking his tongue out to pApa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. they are seriously cute and adorable. bertuah la munirah & hubby.. hehe.
    one thing yg i prasan, muka harith mmg muka BOY and muka athirah mmg muka girl.. xkan confuse nya. athirah sgt comellll kalo senyum. feminine gitu.. muka double chin.. cute..!!
    — ayueayang —

    [Reply]

  2. ayuayang:
    thanks for the compliment, sejuk mOmmy and pApa diorang dgr =). ha’ah dah few ppl kate, walaupun both botak tp bleh nk differentiate mane boy and mane gal. so not necessary lah mommy kena pakaikn athirAh pink je kn..hehe

    [Reply]

  3. wa.. kiutnye….
    i believe, another 1 more month, diorg akan jadik lg kiut dr skrg.. ur babies ni nnti, makin dia membesar, makin cute…

    [Reply]

  4. ibu-of-twins: thanks, lagi one month akan betambah tembam..harap bukan muka je cute, perangai pun cute jugak, hehehe. insya-Allah

    [Reply]

  5. hehe.. insyallah.. yg penting cara didikan ank2 tu.. quality is important than quantity..

    mcm my twins, diorg start jadik tembam sgt lepas balik dr hospital, masa dlm hospital lmbt sgt berat nak naik, so lambat la balik umah.. sekali balik umah, terus berat naik mendadak.. imagine, from 1.6 & 1.8, terus jadik 7.8 & 8.7 within 7 months.. haha.. now, diorg da susut skit sbb makin lasak, tu pun peha still mcm ayam goreng lg.. haha…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.