TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

August 13, 2008
Pinky Cheeky athirAh in d house cot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. jamma:
    mcm yeop? think she look very much like abang instead

    darling8tabby:
    dh besar tapi rambut tak panjang2 lagi…hihi

    [Reply]

  2. salzahari:
    tu lah…tak sabar nk pakai hair clip kt die tapi rmbut tak tumbuh2.
    takut if dah besar taknk pakai sbb tak train dari kecik.
    nanti each time pakai sure die cabut
    Aliah how old?

    [Reply]

  3. Aliah dah 10months 2 weeks…i dulu pun rambut ckit time kecik.so x le pelik sgt cuma riso n kecian tgk bila pakai skirt,mcm a bit weird.tp cute takperla..hehhe…

    Aliah my 2nd daughter..i lost my elder one pun at 26weeks.

    [Reply]

  4. salzahari:
    sama lah..i dulu pun takde rmbut. dah lar mase tu i first daughter, my parents teringin lar nk kasi i pakai dress tapi mmg tak kena…hihi

    oh, u lost ur elder one at 26 weeks, arwah meniggal masa delivery ke sempat survive few days?

    wat was his/her weight? lagi ringan dari hArith and athirAh ker?

    [Reply]

  5. IUD=intra-uterus death
    so sudden and a shocked news for us.

    emm..about 870gms.

    time i deliver dia,she didn’t cry at all la (sbb dah x de kan?) so, my hubby kata time bwk dia kuar mcm bwk baby tido je..huhu..sedih la kalau igt, i tak dpt pegi pun funeral sbb still at ward.

    so lately we did wish Ain (her name) was here so she could play along with Aliah..

    [Reply]

  6. salzahari:
    oh kirenye arwah meninggal masa dlm kandungan lar yer?

    well mase i gave birth kat my triplets pun diorang tak nanges…too small kot. mase tu mmg panic. was expecting to hear their cry. tapi takde pun.
    cume one of them ade bunyi skit but cant remember sape.

    i pun tak dpt gi arwah alesYa punye funeral but mmg ramai sedara and frens attended. org ofis my father in-law pun byk dtg, smpai yg makcik mandikn jenazah commented that org dewasa meniggal pun takde ramai org camni dtg

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *