The Young Viewers of Candidsyndrome! – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

The Young Viewers of Candidsyndrome!

November 18, 2008

Early morning, while mOmmy was reading the newspaper…this lil’ boy decided to surf the internet…

Suddenly, he notice his big sista wanna attack the laptop


uZAir “ohhh NOOO, i better get a closer look at this website before my sister comes”


And here comes the big sista showing of her skill, surfing the net…
athirAh: “camni lar uZAir…scroll down, buat ape dari tadi tgk muka uncle2 ni?”


athirAh: “ha, tgk muka baby ni kan lagi bes!!! Ni Orked tau uZAir, nanti die besar skit kite ajak die main with us kay!”

*tgk tu…smpai meleleh leleh air liur tgk muka Orked!
(and at the same time athirAh was wondering “asal lar mOmmy kite tak amiq gambar kami cun cun macam ni?)
mOmmy “kena tunggu uncle SN launch photomama kay athirAh”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. hehehehehe so cute munirah…esp tang air liur athirah yg meleleh tuh.

    a’ah i pun tgu photomama tu nyer launch, so tak sabar nak tahu the details

    [Reply]

  2. Hanim, i buat mirror update kat my blog. Hehhehe…kelakar tengok athirah sampai meleleh air liur. Tunggu ek athirah…tak lama lagi jer.

    [Reply]

  3. Hehheeh…comel la tgk uzair dok terjelepuk dlm kusi tu smbl nonton pc….

    yg athirah plak leka smpi kuaq ayaq liuq…cover athirah…hilang cun kang…kekek…sorry yer aunty gurau jer…athirah ttp cun dlm apa jua keadaan pung…

    [Reply]

  4. ..uzair’s face nmpk matured sgt..n cool laa this lil boy! looks like his big sis mcm adik2 plak.. ehehehe.. -actually, im ur silent reader..almost everyday i read ur blog..ehehe so many info here..really proud of u sis! (got ur link thru kak aida’s blog) happy knowing u!

    ~nurul

    [Reply]

  5. salam,
    baru dpt link ur blog from mommy blogger. Nice to see ur baby esp yg kembar tu da besar. Saye pon tak sabar nak tggu moment cam tuh!
    Hopefully kite dapat tukar2 idea yea! Coz sy ibu yg baru blajar.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.