Jump Jump Jump – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Jump Jump Jump

December 21, 2008
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. wahh i loikeee..coz i nampak ada rumah kat my husband’s office pun ada tarampulin.Nasya pun suka lompat atas ni masa kat tumble tots…sukanyeeee..but i bet mesti penat gilerr kan

    [Reply]

  2. okinokiyo:
    mmg bes lompat..even though penat pun…better dpd penat berlari…hihi
    my kids really loving it

    salzahari:
    hahah…i mase kecik pun suke lompat atas tilam. then darjah 4 dpt bday present trampoline yg kecik tu..my mom takut patah katil die kot, hihi

    [Reply]

  3. wah seronoknya…kat Perth almost all houses ada that thing. Ala…maknanya I tak menang la scarf tie rack tu…huk huk huk…sedih giler…

    [Reply]

  4. ida:
    tu lah, the guy yg dtg pasang is scottish..die pun kate in UK almost every hse ade and he wonder y houses in m’sia takde…

    jamma:
    hanah? kurus? die tu dok sibuk nk gi manicure jer kejanye, nk kurus macam mane camtu…ahahahah

    sarah:
    yah,come over!
    but u have bigger compound… perhaps u should get the 16ft! bigger space to do somersault and tunggang tebalik…hihihi

    [Reply]

  5. wah .. sakan tgk lompat2 dlm tue … hu..hu .. umh luas esuai letak mende nie .. yeahhhh pas nie leh lompat2 dgn jayanyer … kita tumpang nengok k 😉

    [Reply]

  6. coolness!! umah kitorg ada padang tapi xleh ada trampoline lg coz xde org nak lompat2.. hubby je ada.. n me ngan perut yg makin membesar.. hahaha! but that sure looks like FUNNN! 😀

    [Reply]

  7. mom2que:
    beli kt Toys R Us One Utama…
    nearer to the exit. They have lots of new products brand Imaginarium, tat’s one of it.

    Diana:
    sume tgh lompat sakan…hihi

    Mrs-Bride:
    kt my hse pun not only the kids lompat…adults pun dgn gembiranye lompat. especially bile baca tat it burns calories more than jogging does…trus termotivated utk melompat2 =)
    when u one to hv one in ur compound, buzz me kay

    [Reply]

  8. Sarah B:
    got the contact number from newspaper Star under Parenting section, they had article talking bout the benefits of it.
    Perhpas I shall post the write up ere

    [Reply]

  9. wah, bestnye.. I’m dragging my kids to you house tomorrow.. hehehe.. kidding.. kami tinggal di condo, takde tmpt nak install trampoline.. =(

    [Reply]

  10. ibuhannah:
    come come over dear!
    eh but chop, kena tunggu my kiddos recover from flu dulu.
    haiQal pun joining us..jom lar beramai!
    erm bout the condo, u beli satu letak kt playground bawah…jadi waqaf…hihi

    [Reply]

  11. hi..baru jumpa yr blog..suka..my MIL yg keje kat NURY pun sibuk suruh beli trampoline ni utk my son..mmg bagus benda ni utk budak2, especially yg ada kesukaran nak utter words…good job

    [Reply]

  12. mamafaiz:
    hi there. oh i know tau tat trampoline ni mmg byk advantages but didnt know bout the diificulty nk utter words (thanks for the info) =)
    so r u getting one trampoline for ur kids?

    [Reply]

  13. itula..berbuih2 mulut my MIL..tapi anaknye buat dek je…yes, trampoline ni boleh bantu problem tu..just ask the child to jump n ask them to talk to u while doing that..insyaallah..itu yg MIL bgtau..one more thing, she never scold my son if Faiz make her bed as a trampoline..hehehe

    [Reply]

  14. seronok nyer…
    i baru ckp kat hubby nak beli trampoline for my son aged 2y.o… tapi hubby tanak sbb dier kata yg dier tgk tu mcm takde safety… since i dah gk yo punye ada safety net, i think i should propose to mr hubby again kan?!.. is it possible for you to provid the contact no or web site ker….??

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.