Tangan uZAir yang dobot dan beketak2…. – TRIPLETS plus ONE
  1. drama mama:
    i blaja amiq gmbr mcm tu kt photomama =)
    kalau nk tau…tmpat amiq gmbar tu sebenarnye besepah..hihi

    psst, ni tak gune photoshop tuk di-edit tau

    [Reply]

  2. salam….ni berkat minum susu ibu nih…based on pengalam akak la..;)comey uzair..tp bile dah lasak nnt susut la lengan ketak2 tu…

    *my hubby met u n famili kat OU itu ari…yg beli beg travel baru tuh..hihih

    [Reply]

  3. awesome pictures munirah!!! u r really doing good 🙂 thumbs up babe. btw esok free? hQ nak playmate 🙂

    [Reply]

  4. hihi, badan jer tak cukup beketak tuk jadi model michelin..hihi

    oh apparently when i was a baby…my ketak2 was worst then uZAir…

    lana:
    yup i’m free besok!!!
    err tp hArith ade a bit of flu. if u don’t mind…it be nice to have hQ around.

    im thinking of doing the edible playdoh…will hv to get cream of tar tar then bsok. tp ni my first attempt, tak tau lah jadi ke tak

    [Reply]

  5. Munirah..
    share lah some tips here on how to take that kind of photo.
    Kalau ckp mmg tak caya, tp tak mampu nak join photomama tu..lagi lah waktu gawat nih, duit gaji ngaM2 je.. 🙁

    Kak Ti

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.