4 nites ONLY – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

4 nites ONLY

April 22, 2009

En Suami just got back from work, but this time around for only 4 nites. Yes, after going through 10 nites without him….the 4 nites felt like a piece of cake, hihi

Petang ni kami ade agenda FUN yang baru…sape nak teka ape? Harap2 nye tak hujan lar petang ni…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. saya tau! (hehe.. teka je!)
    -main dengan benda alah yg keluar air (macam sotong tu) yang ayah mereka beli di US tu..
    -main trampolin (erk.. betul ke speling ni..?)
    -main kite! (hehe..)
    -main main di halaman rumah (Harith main batu, Athirah main kejar-kejar, Uzair belajar merangkak..) 🙂

    boleh gitu..? 🙂

    [Reply]

  2. oli:
    yup, we have no complaint about him.
    punctuality pun takde masalah.
    and yg paling bes sbb die muslim…so bab nak cari halal food, solat sume no problem.
    not just muslim by name but a practicing muslim =)

    mase i gi tu dr m’sia mmg i contact deal with sofiyan…tapi bile dh kat sane shahrul was assigned as my driver.

    so overall mmg kami puas hati dgn shahrul tu. maybe u bleh request kot awal2 nk shahrul

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *