Gardener – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Gardener

April 29, 2009

Today, the weekly gardener came in the morning. hArith as usual luv to see the gardener at work. but it was too hot to let him out. So he was only able to see tru the window. And the moment we let him out this evening…he wanted to do just like what the gardener did.

So arini pokok2 sume mmg kenyang nak mampus, hihih

ade gaya kan hArith siram pokok


even, celah2 sume die siram…mmg teliti buat keja


athirAh as usual…just not bothered, hihi

ha, pokok ni paling kenyang skali..water smpai over flow hArith buat

Pastu, not only the trees and flowers die siram…athirAh pun kena siram skali

Ni athirAh melarikn diri sbb kesejukan kena siram, menggigil babe

Oh chop, if kat kampung bebudak main parit kan…so if kat bandar parit takde…nk main ape??

Main longkang lah, hahahahaha

Tgk ni, ade gaya macam nk tangkap berudu dlm sungai tak?

Tp dont worry, sebelum kejadian, hArith dah siram longkak gak, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. yup…let them xplore =)

    nurul:
    bleh nk hire tp pastu sure bil air naik punye sbb mmg tak reti nk stop once dah start, hihi

    [Reply]

  2. hahhahah mmg beruntung pokok pokok tew semer

    auuuw athirah seksi nyaaaaaaaa sebelah terlondeh ekekkekekek . Bagus la munirah u kasik kebebasan pada dia org to explore ..bagus

    [Reply]

  3. yeah 2 bdk twin ni mmg super cute.. esp Athirah.. she remind me to arwah my dotter, airin yasmin..

    and i suka n kagum tgok cara u raise all yr kids n letting them explore things…

    [Reply]

  4. salam kenal…
    U are blessed with cute children..
    like your blog…hope to read more from u ..
    can we change link …
    thanks..

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.