Same? – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Same?

June 29, 2009

Orait..here’s the entry as promised…gmbar uZAir pakai baju traditional cina at 11 months old

DSC_1664

DSC_1652

And yes, check out uZAir’s hand…same tak ketak2 like mine…haha

DSC_1644

And here’s MY pictures when i was 10 1/2 months old. Oh don’t we look alike?

scan0028

 

scan0027

 

scan0026

 

Especially our hairstyle!!! hahah…my hair just refused to grow and so does uZAir’s hihihi

Mom said…took a while for it to grow…i think after 2 years kot.

Oh sorry uZAir, u inherited my “hairstyle”..hahahha

Tapi ramai commented on uZAir..they said dahi camni besar nanti jadi tauke besar…the question now is. Kenapa saya tak jadi tauke besar pun…dulu rmbut saya camtu gak, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. patut lah …mama nya klone hehhee..sama dan serupa ..cute ..:P

    [Reply]

    Munirah Reply:

    tp my mom kate if laki ok lah rmbut camtu…
    i dulu pompuan rmbut camtu my mom kate kesian tul bile nk pakaikn dress…tak masuk langsung…haha

    [Reply]

  2. yup, mmg seiras
    u tak jadi tauke besar ke? i think u dah jadi tauke besarlah munirah. anak-anak u dah 3 orang, i nak kejar pun belum tentu boleh. bestnya anak membesar sekali.

    [Reply]

    Munirah Reply:

    haha…gud point jua, i ni jadi tauke kilang anak ek…tu skali kuar tiga. hmm..betul lah tu tauke besar…wakakaka

    [Reply]

  3. munirah, rambut dan ketak-ketak sibijik sejibon okeh uzair and u. U tauke la sakarang ni, tauke kepada anak-anak u…

    [Reply]

    Munirah Reply:

    tu ah sebijik sijibon kn…tapi if i dukung uZAir no one would guess he look like me. ramai jer tanye…”eh uZAir ni ikut muka sape ek”
    i guess my looks really change now…
    ha..i tauke…maam besar kt umah…hahaha

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.