365 Project: 22nd – 28th July – TRIPLETS plus ONE
Project

365 Project: 22nd – 28th July

July 28, 2009

22nd July:

DSC_1807

 

DSC_1791

athirAh ni trend baru yer..mmg gemar betul main celah2 bushes and semak2

DSC_1783

 

23rd July:

hArith n uZAir busy playing with their Thomas Train tent birthday gift =)

DSC_1819

DSC_1837

DSC_1842

24th July:

DSC_1875

DSC_1876

DSC_1886

25th July:

pssst..hArith pakai baju bday present tu =)

DSC_1917

DSC_1928-1

DSC_1913

26th July:

DSC_2008

DSC_2016

after a week having the swing, they were adventerous enough to stand on it =)

DSC_2019-1

27th July:

Presenting…hArith wall art!

DSC_2029

DSC_2043-1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. uh uh, macam kenal je baju oren belang-belang harith tu.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu lah ade org kasi bday present…ha, sure auntie jua bleh teka sape kasi…kan, kan 😉

    [Reply]

  2. babe, this new comment function mmg i sokak. nampak teratur. sblm ni terjuling2 bijik mata i nak baca n cari pengomennya. skang TIDAK lagi!

    i nak habaq kat u pasal susunan komen lama u, tapi takut u marah. hehehe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    i ni kn buta IT…hahah
    lgpun i baca comment kt page admin…bile approve i tekan jer butang reply n jawab…i pun assume die akan in order based on i jwb sape punye comment lah…rupe2nye tidak, cait

    yg tukang report sape? en suami lah…sbb die mmg baca comment kt page blog

    and terima kasih lah kt cikgu saya , mrs imran tu…i bab dgr jer kena bukak ftp,mata terus berpinau..hahah

    [Reply]

    Mrs Imran Reply:

    cakap jer jua…apa nk takut dgn minah keding ni..wawawawa

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    amboi2…jgn underestimate wo minah keding ni! haha

    [Reply]

  3. haisy munirah u buta IT? I lagi laa buta pekak tulis IT semua hahhaa. bila lah I nak ada dot com sendiri ini huhuhu. x reti langsung! nway hQ haritu kat TOysRus nak sgtttt tent THomas tu gaks..haha jgn kasi dia tgk! nanti jeles 😛

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tp at least hubby u tal buta IT…kami laki bini buta IT wo!
    oh hQ suke thomas kn..will keep tat in mind for his next bday aight

    [Reply]

  4. hi, nak tanya sket.. tent thomas tu beli kat mana yer? my son head over heels ngan thomas..

    setakat i yg duk kena pau toys thomas tak penah jumpa lak tent thomas..

    [Reply]

    Lana Reply:

    nana, i saw it at toys r us in KLCC. go check it out! its around RM100 i think. around there la tambah tolak.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    my kdis dpt as their bday gift…
    wah anak u kecik2 dh reti pau mainan. my kids slalu pau bola, pantang nmpak bola sure mintaq

    [Reply]

  5. Bila tgk athirah, teringat kat my khadijah je. 🙂

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ur daughter khadijah how old? same age ek ngan athirAh?

    [Reply]

    mirah Reply:

    no, my prem baby now dah setahun 4 bulan.. 🙂

    [Reply]

  6. rasa cam nak try la buat project 365 ni… tapi mommy yang berkerja ni cam takut takde masa sangat la plak 🙁 Best nengok munirah boleh capture gambo anak every single day..jeles arrr…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    those working mom, maybe for a start bleh amiq gmbar every saturday sunday. at least u have around 8 days of photos =)

    [Reply]

    mona Reply:

    gud idea… nak start gak la.. caiyuk2!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    caiyuk2!
    better somethign dpd nothing kn, u can call it ur weekend project!

  7. bestnya kalau i boleh buat project 365 ni..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    jom join buat project ni..tak pun u try taking photos on weekends

    [Reply]

  8. athirah got new haircut ke?gmbar yg ada troli tepi tu mcm rambut pendek sket.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    dh lame potong rmbut die. maybe sbb peluh kot so tak serabai curl curl die, hihi

    [Reply]

  9. salam munirah..

    dah lama tak komen kat blog awk sejak pindah ni..
    bila tengok anak2 membesar tak sangka mereka dulu baby pramatang…

    semoga mereka membesar sebagai anak yg soleh & solehah..
    selamat ulangtahun buat mereka..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu lah, alhamdulillah now dah besar.
    moga jadi anak soleh n solehah insyaAllah

    [Reply]

  10. Assalamualaikum Munirah ..

    I mmg adore blog you. How you cop up with your children.
    Grown up process mmg mencabar, memerlukan kesabaran and sometimes melucukan.
    Anyway, Happy belated birthday to them, semoga menjadi umat Nabi Muhammad yang soleh dan solehah.
    My beloved son’s birthday will be this coming Friday. Can’t wait to throw him a birthday bash.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.