365 Project: 7th – 15th July – TRIPLETS plus ONE
Project

365 Project: 7th – 15th July

July 24, 2009

7th July:

DSC_2696

just before admitted to HKL for the swine flu…she refused to eat anything until we offered her cornflake. but vomitted soon after eating

DSC_2700

8th July:

DSC_1265-1

IMG_6815

 

IMG_6831

9th July:

DSC_1293-1

 

IMG_6908

IMG_6918

10th July:

Here’s picture of hArith reading my updates frm the hospital. Photos not that clear…my sister not familiar with my camera…

 

DSC_1314

 

DSC_1312

photos below taken with my hp phone yg flash rosak…

DSC00310

 

DSC00312

11th July:

On our way home!

DSC00317

hArith was hAppy to see us home!

DSC_1347

12th July:

Lets Go Green =)

DSC_1364

 

DSC_1384

athirAh nikmat dpt tgk tv after few days kt hospital

DSC_1392

13th July:

DSC_1433

DSC_1438

DSC_1460

 

14th July:

DSC_1508

DSC_1520

 

DSC_1529

15th July:DSC_1533

 

DSC_1547-1

DSC_1546

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. go green tu boleh masuk contest kalau ada..and yg athirah terbaring tu kitten kat mana??

    [Reply]

    Munirah Reply:

    ha, if u tau ade mane2 contest..sila lah alert i.
    kitten tu mak die sesat beranak kt sini. pastu mak die lari menghilangkn diri…smpai anak die mati kebuluran…tu few days b4 jadi arwah

    [Reply]

  2. cantik gmbr athirah tgk kitten tu..
    gmbr baik tu, mcm balik dari hotel mana (HKL = Hotel kuala lumpur)

    [Reply]

    Munirah Reply:

    kalau dibiarkn die pegi lagi dekat dgn kuching tu smpai hidung die langgar dgn kuching tu…mak die yg jerit tgk takut…athirAh lex jer buat deq.
    hahah..haah HKL = “Hotel” Kuala Lumpur

    [Reply]

  3. kak,
    ke’teror’an mengambil gmbr semakin terserlah..
    SN mesti proud..saya kena join photomama jugak nmpk gayanya ni 🙂

    [Reply]

    Munirah Reply:

    SuriaM:
    jom lah join photomama…
    infact baru2 ni dpt email from them…those yg dh jadi premium members are given special unlimited access for LIFETIME as token of appreciation for being patient in their development phases.
    if u join under referee u now u get chepaer member fees…jom lar join

    [Reply]

  4. semua orang suka gambar athirah ngan kitten tu ye,hihi.

    tgk gambar athirah pakai baju ungu ngan seluar celoreng — nampak berisi pulak. sebab dia melentik camtu kot. tapi mata dia cantik,macam Bambi. =)

    [Reply]

  5. pic athirah yang pakai seluar askar nampak mcm tengah floating… hehehe.. nice pics btw, luv all of them…

    [Reply]

    Munirah Reply:

    faezah:

    die mmg jalan suke on tip toe…tejengkek jengkek. tgh training pakai stilettos kot..haha

    psst…jom jom blaja amiq photo kt thephotomama.com

    [Reply]

  6. siannya athirah..alhamdulillah dah ok now..yeap she looks ready to rock in her army pant and singlet..so cool:)

    [Reply]

    Munirah Reply:

    azu:
    alhamdulillah she doing good and back to her usual self now

    [Reply]

  7. athirah ngan kitten tu mcm serang hendap gayanya, gambar dlm beg tu mak ai, cute cam dlm cite kartun!

    [Reply]

    Munirah Reply:

    yaya:
    die ngadap kuching pastu dok sebut “wow wow wow”….tat’s how die buat punye bunyi kuching instead of “miow”

    letak budak dlm bag tu..the idea came out mase tgh biul dok kt hosp..haha

    [Reply]

  8. kak munirah, do u still want those crocs for athirah? if nak, please let me know. sebab i’m getting th stocks soon. thanks.

    oh gmbr uair yg 14th july serius macam muke akak. hee. =)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.