Bapak budak pun kena tido – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Bapak budak pun kena tido

July 4, 2009

Ni kejadian ketika percubaan nk makan dgn penuh nikmat malam semalam.

Saya bukak peti ais nk amiq jelly yg En Suami beli from Narita. Baru je labuhkn buntut and makan 2 suap tetiba uZAir bgn. Tot nk multi tasking smbil breastfeed bleh makan skali, tapi bile dipikirkn..baik tidokn jer die then makan lah jelly tu dgn penuh nikmat. sbb En Suami dok abis pukul canang jelly tu sedap.

So put aside the jelly and susukn uZAir. Tgh feeding tu En Suami tanye asal jelly tak abis…so bgtau die sbb tgh feeding kn uZAir. Abis kasi uZAir susu, ade member singgah umah, so borak sat ngan member. Tgh syok2 borak tu pelawa lah kawan minum..so tot timing bes ni nak makan jelly. Smbil borak2.

Tetiba hilang lah pulak jelly tu. Tanye lah kt En Suami, mane jelly tu? Dgn tenangnye die jawab die abiskn. Aiyak ? Apakah? Habis????

Bukak peti ais nk amiq yg baru…aduhhh, tu last for that flavour! Nk kena tunggu bile pulak En Suami nk gi Narita lagi.

Lar….ingatkn nk makan dgn peuh nikmat kena tidokn bebudak dulu. Rupe2 bukan tidokn budak2 jer…nk kena tunggu bapak budak pun tido lah…. 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. hahahaah…i boleh bayangkan cane soki lobi kt u yg jelly tu sedap gilerrr..

    dia dh habiskan …tk rasa bersalah ker?

    [Reply]

    Munirah Reply:

    hmm, ade lar kot rase bersalah sbb kelam kabut trus godek2 fridge nk kasi yg baru kt i…tp mende dh abis nk godek apenye.
    ha mmg…dasyat cara die lobi jelly tu!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *