Bini beranak, tapi laki yg buncit – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Bini beranak, tapi laki yg buncit

July 29, 2009

Ni perbualan laki bini after balik dari hantar my SIL kt airport

Me: u, tadi u dgr tak ape nana cakap?

Him: Tak, ape die?

Me: Die kate “asal perut abang makin buncit?”

Him: Ye ah…anak dah tiga

Me: Aik, sape yg beranak you?

(ade ke patut, die kate perut die buncit sbb anak dah tiga, apakah???)

Him: betul lah…cube tgk perut ayah..anak dah 6, lagi buncit.

Me: *blank*

Larrr…boleh pulak mcm tu ek..confused i

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. sah salah konsep hubby you tu.. at least perempuan buncit sbb beranak.. tapi lelaki buncit? sbb apa??

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    Tu lah, confused i….laju je die jwb buncit sbb anak dah tiga

    [Reply]

  2. funny la hubby u.. kang nak try la tanye hubby i ape plak jawpan dia.. hehehe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha, gi tanye…kite tgk ape lak jawapan die

    [Reply]

  3. haha… bukan salah perut itu mbuncit…

    buatan org…nak buat camne 😛

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    if bini buncit bleh lah nk kata “buatan org”…
    tp ni laki yg buncit, camane lak die gune alasan sbb anak dah 3…konpius i

    [Reply]

  4. boleh la u nk anak banyak2 lagi munirah..sbb ada org dah volunteer nk jadi ibu tumpang..huhuh

    perut dia byk space tu..leh dapat kembar 8 sekaligus!

    hehe…

    [Reply]

  5. hahaha..confuse jugak ni..sape yg beranak?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu lar pasal…lg pelik en suami laju jer jwb mcm tu…pelik2

    [Reply]

  6. sama jek alasan hubby u ngan hubby i, tapi boroi hubby i lagi dasatttt okeh, kalau hubby u tu yg keluarnya kembar ok la, ini kitaorg sorang baru, kalau keluar kembar ntah camne perut hubby i agaknya….

    [Reply]

  7. hehe. cute!~
    my hubby pun ckp mcm tu.. diorg pun sama tumpang mengandung kot.. tp my kes, kitorg sama2 buncit.. oklaa tu, xde la i buncit sorang2..

    [Reply]

  8. my hubby said “perot buncit lambang kemewahan” ada kene mengena ke?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu jawapan syauQi mase blum ade anak…skrang dh ade anak gune reason sbb anak dah tiga..hihi

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.