Idea please – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Idea please

July 6, 2009

Sape ade idea where can i bring my kids for outdoor potraiture. I think i have too much photos at our usual park spot.

I’m in tmn tun dr ismail, so would prefer somewhere near. taknk lar if it takes more than 1 hour to reach the place…by the time smpai, kang anak2 pun dh cranky.

So anywhere with a scenic view…idea please.

Oh chop, jgn pulak tmpat yg ade tasik yg takde safety features..kang sedar2 anak2 saya ade yg terjun ke dalam pulak

Thank you =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. i ada baca kat blog soho mama.. ia kata kat tmn tun pun ada tasik… nie entry dia…

    [Reply]

    Munirah Reply:

    yup tu dekat jer ngan my place…tapi macam penuh masyarakat lar pulak kat situ.
    kang penuh dgn kepala org background..hihi

    [Reply]

  2. hi mummy! idea> apa kate u bring ur kids 2 tugu negara,cantik+patriotik sket. klcc park pun cantik. i love watching them growing everyday!

    [Reply]

    Munirah Reply:

    yup i was thinking of klcc park gak..then again if weekend penuh masyarakat.
    if weekday jam lar pulak if pegi situ petang2…

    [Reply]

  3. saya baru nak cadangkan Pusat Sains Negara.. sangat cun and colorful.. 🙂 tapi kolam kami mmg x da barricade.. so kalau athirah nak terjun, anytime.. hihi 🙂

    [Reply]

  4. alu there.. am blog hopping.. interesting blog!

    rs byk gak tmpt yg cantik2.. kalau nak plg dkt ngan ur place, there’s a nice tasik at ttdi gak kan? erm.. where else yea..

    anyways.. care to exchange link?
    thx.. 😀

    [Reply]

  5. For your kids, u need open spaces (and of course with safety features).

    i would suggest putrajaya but far la. the good thing about it is that takde org 😉

    or kalau dekat2, any playgrounds will do. 😉

    Hafiz Ismail

    [Reply]

    Munirah Reply:

    thanks Hafiz, any specific park in putrajaya u would like to suggest

    [Reply]

  6. putrajaya wetland…tiada masyarakat dan juga konsert jom heboh…

    ada flamingo..

    tetapi jauh laa sket..unless soki curi satu mas punye plane…terbang gi sana..hehe

    [Reply]

  7. kamu try lah frim..best lah..x jauh sgt…but bukit cerakah is more more ffuuunnnn!!! bile nak pegi? kite dh x keje, so can teman kamu ehehhe

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.