Lintas Langsung Dari HKL: Part 2 – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Lintas Langsung Dari HKL: Part 2

July 10, 2009

 This is how athirAh’s hand look like, line for her antibiotic. But we hv to cover it coz we fear she might disturb it….

IMG_6876

Kesian kn tgk  budak ni gigih main lego with one hand with bandage..

IMG_6881

With full determintaion, she managed to fix the lego well..with no complain wanting to open her bandage.

IMG_6886

 And here’s how the two of them keep themselves busy…water!!!

IMG_6907

 mandi smpai menggigil baru lah nak kuar….

IMG_6914

 And here’s how boring athirAh is..main campak2 mende through the chair. Buang ikut celah lubang, then kutip balik, them sumbat balik celah lubang..kesian kn.

IMG_6903

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. Hahaha sonok tgk budak2 ni..having fun dalam hospital ek…uzair plak buat muka cam tak bersalah je main dalam bilik air hospital tu..

    [Reply]

  2. wah tabik dgn athirah…no complain at all! kalau i…yg dah tua ni pon…sure mulut tk berenti komplen..

    and salute jugak..dia boleh main sumbat2 barang kt kerusi tu…good for her la..she knows how to entertain herself..tkderla menyalak kt u jer kan…

    anak u sgt bagus la munirah…

    [Reply]

    Munirah Reply:

    mungkin sbb die budak kot…if die org tua yg pandai berbunyi sure die pun dh complain dungu dok dlm bilik ni..haha

    [Reply]

  3. alaa..bosannya nengok dua beradik ni tapi ada alternatif tu utk funkan diri sendiri..cepatlah sembuh..sian harith sorang2..

    [Reply]

  4. Bertuah dapat anak yg tak banyak ragam kan . Kreatif atirah create new way to kill her bored being quarantine in that room.
    Here in s’pore makin banyak kes H1N1 . Really worried for my kids and hubby . I pray u and family cepat sembuh 🙂

    [Reply]

    Munirah Reply:

    kalau nurse or doctor masuk baru athirah menjerit2 sbb takut kena pape procedure lagi
    hmm…actually once dh makan ubat nothing to be worried. i n husband makan ubat satu hari, next day trus baik. uzair pun mcm tu. athirAh tak sihat sbb ade pneumonia, not so much of h1n1.

    [Reply]

  5. berapa lame kene stay kat hospital? cute nyer tengok diorang main air..:)

    [Reply]

    Munirah Reply:

    if adults dosage ubat kena stay sini 3 hari..budak kena 5 hari. tp my fren masuk smlm kt sg buloh arini dh discharge. doctor kasi ubat suruh makan kt umah.
    kami sume dh okay…cume tu lah doctor kate kena completekn ubat kt hosp..dah dungu kami kat sini

    [Reply]

  6. oh pity her. Memang nampak dia boring. Get well soon athirah, cepat habiskan antibiotik..then blh jumpa harith. Athirah tak tanya psl mana harith ke? wondering pula..

    [Reply]

  7. salam…setelah berapa ketika jadi silent reader, kali ni nak tinggalkan jejak kat sini.

    dugaan juga ye kali ni.. dgn kids yg aktif tetiba terkurung beberapa hari dan harith pula kat rumah. mmg kena kental betul.

    mmg terkejut betul bila tahu u terkena wabak ni.tp mmg dah susah nak control. at least dpt tahu mcm mana prosesnya. susah juga nak bezakan sakit demam biasa ke apa..

    harapnya cepat2 dapat keluar dan boleh la athirah cipta mainan baru dgn imaginasi dia.. harith apa khabar kat rumah?mcm mana nak beli barang2 dapur ke kalau 1 rumah kena quarantine? take care

    [Reply]

  8. x sangka ward boleh transform jd playhouse! creative sungguh! sian athirah boring.. uzair pun boring tgk barney,nasib baik all d doctors n nurses x pakai barney costume. bertambahla boring…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.