Playdate? – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Playdate?

July 25, 2009

Hari ni weekend, takde ke sape2 nk dtg main playdate with my kids. Alarr..takkan nk tunggu b’day party baru nk dtg?

Jom larr…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. sorry dear, would love to come but am working double today and helos is climbing. haiQal pun kesian sorang2 kat kgTtdi ngan atuks 🙁

    [Reply]

  2. bolehker kitorang join sekali, lainkali? 🙂

    [Reply]

    Munirah Reply:

    jom jom, sape yg nk playdate tu gimme a call…yg takde my hp number can email me at munirahpunye@yahoo.com
    errr…those yg i tak penah jumpe, mase email to kasi lah link of ur blog skali…bleh lar at least i tau sape yg bakal ber-playdate tu…;)

    [Reply]

  3. wow! what a lovely invitation! I’ll keep you in mind whenever terkenang playdate for the kids. Paling penting, i pun nak join sebab nak berhayun kat buai umah you tu! =) hehehe… ooooohhhh, and the trampoline tu! eh, i pulak excited, boleh ke?

    [Reply]

    Munirah Reply:

    ha, jom jom!
    takyah tunggu smpai tahun depan for the next bday party (tu pun if the finance minister apporove next year party)
    just buzz me anytime

    [Reply]

  4. saya mahu! tapi anak saya menerap pon belum pandai, macam mana tu? =P

    [Reply]

    Munirah Reply:

    shila…bleh lar if nk dtg menerap golek2. =)

    [Reply]

  5. lovely invitation… =D
    my kids mesti seronok kalau dpt bermain kat umah you tu.. eheheh…

    [Reply]

    Munirah Reply:

    ezra…anak u how old?

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.