Jom ke Masjid! – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Jom ke Masjid!

August 30, 2009

hArith is all ready to go to the mosque

DSC_0556

and when i asked him to smile…jenuh nak lentuk kn kepala tapi takut kupiah jatuh, so ended up lentuk ke depan..haha

DSC_0555

ha, pak haji sempat lagi nk bekebun

DSC_0566

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. Alahai !!! Pak aji kementot nak gi masjid. Sejuk perut ibu yg mengandung kan harith 😀
    Jgn lupa doa kan auntie tau pak aji Harith ;D

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    harith “ya Allah ye tuhanku, murahkn lah rezeki auntie, ameen” =)

    [Reply]

  2. patut la lame betul orang menunggu bilal masjid lame betul tak sampai-sampai. bergambar kejap rupanya….

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    hahah…tu ah bukan setakat begambar, dok dibuk cek pokok bunga dulu…hahah

    [Reply]

  3. hahaha harith is so cute la. he’s the eldest among the two kan? he looks very responsible, serba boleh plak tu hehe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    yup he’s the eldest and mmg bleh harap die ni…if athirAh tu susah skit…die ade kepala sendiri. mintaq tlg pun kadang die buat deq jer…

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.