Tanjung Malim again – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Tanjung Malim again

August 3, 2009

This time around we went back to Tanjung Malim for kenduri arwah. However the kenduri is at night…and it will be a lil hassle to travel balik tgh2 malam..pass the kids’ bedtime. Thus we decided drop by and pay them a visit during the day.

When we arrrived, tgh sibuk2 masak..which of coz hArith enjoyed himself. But had to hold on to him sbb takut he kacau the kayu api

DSC_0266

DSC_0270

DSC_0277

DSC_0274

athirAh on the other hand..was attracted to the lil chickens. Kesian anak ayam tu..panic tetiba athirAh nk serang

DSC_0289

here’s her hAppy face, managed to touch the lil chick

DSC_0293

DSC_0307

Oh, have i told u all, how my kids sleep at night. All three wants me to put them to sleep..sume org lain tak laku. So one will be at my leg, another one, at my head…one in my arm..basically anywhere as long they get to touch me..even a bit is gud enough. Here’s an example how athirAh wants me while i was feeding uZAir…dpt kepala lutut pun jadi lah…haha

DSC_0321

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. sedapnyer sambal petai. dahla pose ni. kecur lak tengok…

    hehe.. so cute bile anak dah beberapa then masing2 nak mak jugak. lutut pun jadik..hehe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu ok lagi…kadang tu dpt sandar kt buntut pun jadi

    [Reply]

  2. munirah, i memang nak sgt tgk mcm mana u tido kan 3 orang anak u sakali gus, skali u pastekan gambar, mak ai terror tul! dapat touch kuku kaki pun ok kot janji dapat bau mommy….

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh tu kena tunggu syauQi balik, i suruh die tlg amiqkn gmbar…tp kang i kena pakai tudung,takut sume budak taknk tido sbb ingat i nk kuar..hihi
    akan diusahakn..

    [Reply]

  3. heheheh the tido scenario tu mcm i je..si abang akan tido kat my kaki sebab adik dah melakap kat my t*t*k :). kalau setakat mcm gambar u tu scenario baisa kebas2 kaki. kalau si abang tu ringan tak pe gak..ni alhai nk menampung budak 16 kg grak sikit dia mula cari port baru..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh paham2..the kebas2 part. wah ur son 16kg ker. well yes he does look dobot2…tapi i tak budget smpai 16kg. but no doubt sedap kn bile gomol2 peluk die!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *