Thank You – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Thank You

August 18, 2009

THANK YOU everyone for the birthday and well wishes for me and also my family’s health & well being. Thank You, Thank You and Thank You. Although stuck in the hospital, i’ll be smiling away each time i approve a comment wishing me birthday. Even more flattering, those who never comment on my blog before, also took their time to wish me. Thank You again. I also received unexpected phone calls wishing me =).

Looks like Allah heard all your well wishes. uZAir is doing much better. Last purging was yesterday at 8:30am. No more purging since then. More energetic. Started laughing and eating. Even started drink from his sippy cup all by himself, need not offer him. And doctor has stop his drip last night. InsyaAllah we can make our way home today.

An oh,entry ini ditujukan kepada Puan Jua…amboi2 cik puan, wish kite n syauQi bertambah “rezeki” yer…ok lah tu Allah dah kasi i 3…u lak i doakn tambah rezeki dulu (hah, sape tak paham…gi baca comment Puan Jua kt entry bday saya). Tapi kn Jua, baik lah u doa, rezeki i tetiba ade bermillion2 dlm bank account i ker, i menang peraduan pape dapat kereta ker, dapat umah ker, kan lagi bes. Ha, knp saya dok bebel2 pasal Jua punye comment ni, sbb mulut die ade masin skit….chop chop no, saya tak preggie yer, tu saya kate mulut Jua masin skit jer…

Finally after 9 months and 1 year 1 month, i have been period-pain-free…it finally hit me yesterday! Arrghhh…ni Jua lah ni. And believe it or not, all this while i’m relying on exclusive breastfeeding as my family planning (tu name die cari pasal kot kn…hihi) so havta consider other alternative…tp saya takut nk kena cucuk bagai and very not displin in eating pills…so macam mane? Kay kay, too much details i think…hihi.

Jua oh Jua…cepatlah doa saya jadi jutawan pulak, hihi. (pastu jgn lupe doa tuk Faris dapat adik pulak!!! hihi)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. hahaha…u nak tau kenapa mulut i masin. Sebab masa i doa/wish tu i belum gosok gigi.

    memandangkan skang ni, i lom gosok gigi..i doakan akaun u bertambah-tambah berkat dari rezeki dan juga wang masuk dari syauqi. eh, mana tau tetiba syauqi kata…u nak guna wang, cucuk saja dari bank i berapa u nak. erk, keji tak gitu.

    nih..nih..bila rezeki kita dua nak mula ni. ke dah tak jadi planning iteww.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh kalau cenggitu…setiap ari sblum u gosok gigi u doa/wish lah duit i melimpah2 yer…hihi

    planning kite tu…byk mende nk kena amiq kire ni, sbb i kena rely syauqi’s avaibility. takpun u start je lah dulu, if perlu backup u calling2 i, if i free..i join u =)

    [Reply]

  2. alhamdulillah.. lega dgr uzair is getting better.. 🙂

    saya doakan korang berdua (mama harith n mama faris) dapat rezeki berganda-ganda.. dan rezeki yg satu lagi itu! 😉 amin…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    eh chop chop…yg rezeki lagi satu tu…doakn tuk mama faris jer, tuk i takyah..hihi

    [Reply]

  3. Alhamdulillah semuanya dah ok ya.
    musim-musim sakit ni,kena laa banyak berhati-hati.risau kalau baca berita pasal gelombang kedua H1N1 tu.

    it could be anybody.hmm.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.