And more on hArith (again) – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

And more on hArith (again)

September 10, 2009

*Maaf lah if ade yg nk temuntah dah baca pasal hArith…

Today, mom went to buy grocery and seperti biasa anak teruna saya akan kelam kabut go to the door to help carry the things to the kitchen

DSC_0650

But because the bags were rather heavy…he will choose items that’s possible for him to carry

DSC_0646

DSC_0647

And not only will he helps to carry, he will also help to keep the items accordingly

DSC_0666

DSC_0661

DSC_0670

Yes,Β even knows where to arrange the items.

And where was athirAh while hArith busy helping out?

DSC_0653

nicely lying down infront of the tv…aiyoo

after some encouragement, baru lah die bgn tolong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. harith…harith.
    apa lagi auntie yuz nak kata ye,bertuah mommy ada harith.

    lain kali harith ajak laa athirah sama tau.lagi sejuk perut mommy mengandungkan korang.

    =)

    [Reply]

  2. bertuah munirah dapat anak bujang yg rajin macam tu . Anak dara tu nak kena beri semangat lebih sikit agak nya baru boleh tolong mamanya hehehe

    [Reply]

  3. alahai harith ni sgt la helpful. handyman.
    while athirah lepak2 like nothing happened hehe.. mcm terbalik lak ye, but dua2 pun cute in their own way πŸ™‚

    [Reply]

  4. helper sungguh anak teruna mu…good boy good boy

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    kadang2 tu smpai nangis2 tak dpt masuk dapur time org masak…if masuk jer takpe, ni die nk suruh dukung sbb nk tgk

    [Reply]

  5. harith boleh jadik bakal menantu mak-mak yang ade anak perempuan neh. rajin betul menolong.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    kesian uZAir, takde sape nk die jadi bakal menantu…haha

    [Reply]

  6. kalo anak dara mmg mcm tu kut. dania lg la..dia cari apa utk dia, then dia blah. aiyooo! harith very good boy!!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu lah athirAh mmg camtu

    [Reply]

  7. aihhh….bagussnya lil harith ni….mmg a very good helper.nnti onde day dya baca balik entry mommy dya tulis sure dya seronok sgt.seriously admire la the way u teach him.
    athirah tu bukan tamau tolong..dh harith rajin..dya malas nk tunjuk skill:)

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    i guess inteterest ni mmg inborn..sbb dari kecik lagi hArith yg rajin tolong2

    [Reply]

  8. ala harith. cair anak2 dara kat luar sna. ehe. sdh menunjukkan cri2 jejaka idaman melaya nih.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    hopefully smapi besar lar rajin macam ni

    [Reply]

  9. Masyaallah rajin nye anak teruna ni. Aunty hawa nak cop jadi menantu boleh… harith pilihla antara sophie n hannah… hehehehheeh…=)

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    wah if amiq hannah or sophie…ade chance lah cucu i kang putih melepak..hihi

    [Reply]

  10. owwhhh… he’s such a darling. i’ve been reading your blog for quite sometime actually. suka baca cerita harith ni. you’re such a lucky mom, jeles akak tau.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.