Raya Portraiture: Aisyah – TRIPLETS plus ONE
Moments by TRIPLETS Plus ONE

Raya Portraiture: Aisyah

September 14, 2009

After the session with Umar, i had another session with Aisyah. This gal was rather the opposite of Umar…it was quite a challenge to take her photo. She’s a month older than my elder two tapi die dah banyak cakap. Biler ajak amiq gmbar…laju jer kuar dari mulut die “no no no no”…hiihi

Ended up die nak naik car jer..so if nk amiq gmbar die pun kt car tu je lah. Suruh senyum pun die ckp “no no”…hihi. Lucky thing her parents was very helpful, helping me to get Aisyah to cooperate with me.

Since die suke naik keta…so this is as though…die naik keta nak balik kampung beraya =)

DSC_2132

DSC_2142

Ha..lame jugak lah Aisyah drive, and finally smpai gak kampung die. Tu die parking kat tepi lemang grandparents die bakar, hihi

DSC_2259

Pastu, die tolak anyam ketupat lak

DSC_2430

Tapi sblum tu sempat gak mengamuk taknk turun keta…hihi

DSC_2232

Nway, im quite hAppy sbb hujung2 tu dpt gak gmbar Aisyah senyum =)

DSC_2543

More photos of Aisyah here

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer


 

And again, thanks for having TRIPLETS plus ONE to capture moments of you lil’ one =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. askum akak…
    saya dah selamat bersalin..premature baby.
    at first, sangat susah rasa nak handle baby..tp dlm ms tu selalu terbayang gambar anak2 akak yg lg kecik dr anak saya, tp akak berjaya besarkan sampai sekarang.
    baby saya 1.82kg. mula2 tengok body dia, rasa nak nangis…kecik sangat rasa. lagi problem tang baju, semua besar dgn dia. xtau mana nak cari baju sesuai dgn saiz badan dia. saya tatau nak kontek aka mcm mana…
    kalau akak ada masa, sms saya yer..0199122236- raisah.
    thanks akak…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    Oh congrats!!! hokay, skrang jugak i call u =)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.