Special Delivery – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Special Delivery

October 19, 2009

flyers hosp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. Salam Munirah …

    You ni suka buat offer yang menarik dan tak pernah orang lain buat. Ni yang kene conceive cepat ni !!!! Hopefully offer you ni takde time limit. Anytime will do …..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    haaa cepat conceive! tp if hosp tu jauh sgt sorry lah yer…hihi

    [Reply]

  2. kalau i bersalin bulan 5 thn depan, kene book skang ker nak dpt price tu? hhe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    i’ll email u for the details =)

    [Reply]

  3. Hye..Cantik pic2 yg di snap…nk tnye..wat tuk wedding x???

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh sorry dear i tak buat wedding, unless potraiture pre or post wedding i might consider..hihi

    [Reply]

  4. mmg life precious first moments pon.. my hubby beli dslr the weekend b4 i was due semata2 nak tangkap gambar baby since kat hospital.. truely precious moments.. ramai yg akan appreciate ur effort ni.. good luck on ur venture!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    thanks for the support dear =)

    [Reply]

  5. alahai… kalau lah 8 bulan yg lalu u buat promo ni konfemmmmmmmm i amek tauu!

    ni nak tunggu conceive lagi tah bila la.. hahah plannning tunggu baby umo 3thn. ehh ye ke? ahahhaha ckp kat hubby ‘production stop’ ngehngehngehhh

    nk beli dslr tak mampu.. snap aje la gmb baby guna camera fon yg cikai.

    kalau la bole ku undurkan masa… isk isk iskk

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    if bleh undurkn masa…i pun nak undurkn masa time elder two n uZAir…hihi

    [Reply]

  6. salam dear..do email me pasai rm299 pakej kat hospital tu..i due insyaallah may next year dear…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    orait dear, will email u for the details =)

    [Reply]

  7. salam dear…klu di Naluri Wangsa Maju u buleh pergi tak?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    Bleh2, cume u kena kasi me landamrk of the place. I tau roughly wangsa maju punye area. Bile u due dear?

    [Reply]

    cikmin Reply:

    1 dec..mungkin awal lagi..Pusat Perubatan Naluri tu juz dekat carefour wangsa maju..apa2 u email i psl pakej ni ye ok dear…thanks..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    orait dear, dah email =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.