Licin! – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Licin!

November 12, 2009

Ape yg licin? Ni die…

DSC_1661

wo wo wo, habis licin tinggal halia jer. Ni lah percubaan masak resepi Chef Jua.

Lepas kejadian ini, and since Jua dah tepek resepi, maka harus lah i mecuba.  

Tak sempat amiq gmbar lauk..sedar2 dah abis. Considering i hardly cook (shame on me!) this was surely a big achievement. =)

On  another note, maybe it’s time to have a climbing frame in the garden (* Pah & Tuk Ki, hint hint..hihi)

DSC_1680

DSC_1682

DSC_1683

After she had enough of climbing, she joined the other two in the sandpit

DSC_1684

It sure worth getting this sandpit. my kids luv it, they never get bored playing in it almost everyday.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. i pun nak beli the sand and pit tu beli yg table tu jek kot..
    berapa karung sand eh u pakai and ada tukar-tukar2 ke mmg itu jek dr dulu?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    memula dh tepiki nk beli meja tu tapi cam tak syiok takleh “rendam” kaki n lepak2 atas pasir tu…tu beli bekas camni. i gune 3 kampit…dari dulu smpai skrang pasir yg sama. i cover it biler tak gune. yg meja u nk tu i nmpak kt toys r us murah skit dpd Early Learning Centre / Think Toys

    [Reply]

  2. mana la tak licin, halia tu ja pon nampak sedap. haha!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    hahah…tuk first timer masak lauk ni, mmg lah happy kn licin, hihi

    [Reply]

  3. bestnye sandpit itu… kalau ada kat rumah i, confirm yang main kucing2 dan beruk2 yang berkeliaran huhuuhuhu bukan anak2ku hehehehehe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    i cover the sandpit…bile nk main baru bukak. if tak cover mmg lar confirm kuching buat bizness besar kt situ..hihi

    [Reply]

  4. Uzair potong rambut? He looks so cute! Athirah adorable and Harith is just very very handsome! 🙂

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    uZAir tak potong rmbut..cume tak tumbuh2, hihi

    [Reply]

  5. i don’t tgk je u punye trampolin kat tepi tu… ehh btol kan ade trampoline dalam gambar tu?? mana u beli Munirah?? and how much does it cost?? definitely will be myu next target for my boys…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    yup, tat’s a trampoline. i bought online mmg durable cume satu jer…die punye canvas tepi tu yg lusuh cepat.
    i beli rm1799 for 10ft punye size.

    [Reply]

  6. pergh,mmg hardcore tul athirah..dia lagi lasak dr the 2 boys eh..suka sgt tgk!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    hArith suke details cam belek2 mende. if toy car die…selagi boleh die nk unscrew sume so he can see details of the toys. athirAh lak mmg suke panjat2. uZAir? mixture of both! ihihi

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.