Our weekend – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Our weekend

January 27, 2010

It was a wet Saturday, been quite awhile since we fix this in the garden. When we first bought this..they were so scared of it, this time around, we had problem calling it off.

Sunday was football day,

 

and pssst, i did this. Did what? bak kate my bro, kali ni athirAh lak dizalimi kena pakai wat i sew

wuish, dont laugh! and again, dont u dare enlarge the photo and look closely. i still can’t sew straight line…

(and ignore the background too..my gal refused to take photo coz busy watching tv)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. munirah, u menjahit time budak2 tido ke? It’s pretty hard for me to find time to sew.my son tak boleh mak dia takde depan mata. asal hilang dari pandangan dia, mencari2 ke setiap bilik

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    time elder 2 gi sek, and mase ni uZAir lak dok main pasir kt luar. die dtg gak cari i kt setiap bilik pastu…i kasi lah die pape tuk keep him occupied

    [Reply]

  2. ooo..jahit sendiri ke? kalau x ckp x perasan pn jahitan tu x brp jelita, tp cantik la bj athirah..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    haa..jahitan die sgt lah senget benget. ni pun kain keras jegang sbb nk trial n error dulu sblum gi beli kain cotton yg lembut skit

    [Reply]

  3. cantiklah baju athirah tu. lepas ni u boleh diversify lagi business jual baju plak…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ohhh payah tu, jahit lurus pun tak pass lagi..hihi

    [Reply]

  4. eh..ok sangat ok la tu.. senget benget x pe.. bangga apa dpt jahit utk anak sendiri.
    kat rumah belum ada mesin jahit .. kalau yg kecik comel tu ok tak ye

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    there’s always a start i guess. mmg dr dulu teringin jahit, now tgk byk bloggers jahit, they inspired me even more…baru lah rase cam tak impossible

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.