We should all go Cameron! – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

We should all go Cameron!

March 3, 2010

The weather is testing my patience. Kids are hot, making them grumpy and cranky. I wonder, how come they were okay back in kampung, running around nuder the hot sun during the wedding, having fun but now that they r at home they are hot and bothered. But then again, it was good of them to be able to adapt with situation. Kt umah sume tau ade airond, bleh siap mintaq lagi nak aircond. Hmm, wondering if i were to on the aircond whole house through out the day, will that make their mood better? For sure that will make the bil increase tremendeously, pengsan kang tgk bil. 

So i had 3 cranky kids yesterday, at last i decided to open the door of freedom. Zassss the kids ran out. I guess they have this in mind “alang2 panas, baik panas tp dpt main kat luar” Yup, since it is also hot inside, might as well be hot outside and enjoy the extra space to run about. It was 3ish pm and there were happily playing outside.

and hArith was already without his tees

uZAir oh uZAir, can u please put up with this kind of mood n smiley face whole day long instead of whining n clingy, pleaaaseeee

En Suami, jom naik Cameron…it is just too hot. Tapi 4 jam, aiyakk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. hehe.. cute uzair sengeh gitu 🙂

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu lah, if only die bleh senantiasa sengih camtu..ni asyik melalak je keja

    [Reply]

  2. wahh.. giler hebat… kat luar semua senyum2 ketawa2 wow!!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    Yup mmg sume if dpt main luar suke giler, tp tu antara punca berhingus coz main matahari terik, tp smlm dh nk botak kepala I so I bukak je pintu tu bertempiaran zasss diorang kuar

    [Reply]

  3. my daughters pon, cam ur kids. alang2 dah panas, biar beranas main kat luar.seronot bebudak ni.
    btw, how bout bukit tinggi?tak sesejuk cameron tapi 1.5hrs je drive.kalau alang2 bawak kiddos, ke genting. at least cuaca nyaman compared kat tanah bawah ni.
    p/s: melaka lagi bahang panas..:(

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    kitorang penah naik bukit tinggi mase weekdays, tmpat tu cam dead city. weekend je kot meriah. kami trus balik naik genting lak, and genting tu cam sedih je tgk dr zaman i sek rendah, im surprise to see now the rides tetap the same old one…dah lah mahal

    [Reply]

    Mrs Imran Reply:

    true! roller coaster [errr roller coaster ker tu?] berkarat ok, bila jalan ada kuar bunyik-bunyik screw…scary

    they take things for granted, almaklum genting tu cam satu2nya theme park kt tanah tinggi so tkder competitor, jadinya kiter semua tkder choice. dah la sampah bersepah2, tak tgk lagi toilet dia semua yg dah usang. ewwww. please la do something.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha mmg, rollercoster die yg same cam those besi2 karat kat funfair. ala u tau yg funfair kt housing area yg cam kadang2 they have it for a week or so.
    i went back in 2004, masuk theme park tp cam 40% of the rides close (read: rosak) dah lah entrance fee mahal tp ended up bukan sume ride bleh naik pun.
    i rase they only concentrate on the casino part kot

  4. u kan dekat dengan OU… angkut la batalion pegi OU… free aircond… tapi mesti ada En Suami sekali la… klu tidak pengsan gak…

    Faiq sekarang dah pandai request nak pegi MidValley… sbb nak main mainan yang masuk2 duit goyang2 tu… abis die ronda main pastu puas hati balik la… so kene ready coins banyak2…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh if syauQi ade mmg confirm die ajk gi OU, ni die keja

    [Reply]

  5. haaa sama la like my son, extra cranky! tension ja takleh buat..jom gi cameron! we’re going on the 13th. 🙂

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    u gi stay kat mane?

    [Reply]

  6. tskkkk tu la, can’t stand the weather! panas & bahang semacam tau. i’m thinking of going to cameron too! tapi bab 4 jam tu buat lemah skett ;p

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu lah, bingit telinga i dlm keta 4 jam with the kids

    [Reply]

  7. 4 jam ke nak naik cameron, x perasan plak selama ni smpai cam tu punya lama…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    so far org yg naik via simpang pulai kate 4 jam

    [Reply]

  8. athirah macam supermodel as always ;p
    Harith hensem sangat rambut pendek!
    Uzair cheekynye gerammm ;p

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    harith much better ek rmbut pendek. die perasaan lagi macho rmbut panjang..haha

    [Reply]

  9. jommm!!(mesti u bising jap g nih..)haha

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha tunggu appointment u bsok tgk doctor kate bleh jalan ke tak? 😉

    [Reply]

  10. harith perut dah bulat:) tapi maintain macho!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    perut hArith mmg senantiasa bolat..hihi

    [Reply]

    Mrs Imran Reply:

    dia ikut perut ayah dia kot…hihi

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh tu takyah “kot” mmg sah

  11. Xyah la gi Cameron ngan 3 young kids, ari tu i naik cameron with 4 young kids, 2 of them muntah2, i pun pening kepala, then nothing much yg bdk2 kecik bleh appreciate kat sana except for the cold weather. Tunggu dorang besar sket kot

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    mmg dok consider on those issue, sbb nk memanjat tea platation sume bukan senang. tp hArith dh pandai strawberry, sure excited die dpt pick up strawberry from the pokok

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.