Hanging Uwais – TRIPLETS plus ONE
Moments by TRIPLETS Plus ONE

Hanging Uwais

February 3, 2011

I wanted to take these photos without his clothes on,coz i love newborns in as little as possible,to captureΒ the delicate beauty of a new baby’s soft and translucent skin.Β but after his shower…he wasnt in his best of mood. Thus i canceled the plan of taking his photos.

however after i put on his clothes, gave him milk….he was sound asleep. Didnt want to risk it; take off his clothes…thus we ended up with these photos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. [New Post] Hanging Uwais – via #twitoaster http://blog.tripletsplusone.com/2011/02/

    [Reply]

    LinGhazale Reply:

    @munirahpunye suka nya dia org amik gmbr. Tidoooo je

    [Reply]

    munirahpunye Reply:

    @LinGhazale tp lame nk tunggu tuk die mood tido x sedar pape ni..hihi

    [Reply]

    LinGhazale Reply:

    @munirahpunye haha ye ke.tp syok je org letak cemana2 pon tak sedar.

    zuhaini Reply:

    @munirahpunye sangat comel πŸ™‚

    [Reply]

    munirahpunye Reply:

    @zuhaini Tuk Ki die kate jgn dera cucu die mase kami amiq gmbr ni, hihi

    [Reply]

    zuhaini Reply:

    @munirahpunye hihihi πŸ™‚ biasala tu.. Nasib baik u all x bogelkan uwais.. Kalau tak, apa la tok ki kata nnti.. Hihi πŸ™‚

    munirahpunye Reply:

    @zuhaini tp pastu die tlg gak adjustkn the baby πŸ™‚

    zuhaini Reply:

    @munirahpunye hihi.. Understanding betul la.. So cool! πŸ™‚

  2. comel sangat pictures ni…but scary ler pulak tgk dia wat posing cmtu..ngeri…maklum ler..i pun tak de baby lagi..so rasa mcm takut je tengok baby lentok camtu πŸ˜‰

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    hihi, insyaAllah xde pape, we took extra precaution during the photo session

    [Reply]

  3. cantik..suka suka..tak sabar nak tunggu mu newborn jun ni…nak amek gamba bebanyak…..sila bagi idea bebanyak ye…hehehe

    [Reply]

  4. munirah …love the 2nd picccccccccccc sangat cuteeeeeeeee

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    thanks πŸ™‚
    its a compliment to get such comment frm u πŸ˜€

    [Reply]

  5. hanim,
    i dh curik gambar bawah tu..dh jadi gambar kt desktop i dah… hehe…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    nnti uwais besar die tuntut duit loyalty dr auntie kay, hihi

    [Reply]

  6. salam..

    munirah, omg, that last pic is tooooooo cute…. πŸ™‚
    take more of him like that, this time without clothes, mesti lagi super duper cute πŸ˜‰

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    kena tunggu ade xtra hand baru bleh amiq gmbar tu lagi since i need 2 ppl to hold up the shawl
    insyaAllah will take more photos camtu

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.