ArrGggghHhh – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

ArrGggghHhh

March 24, 2008
my bAbies are delaying their bedtime day by day…
does that mean all the bedtime training are going down the drain??
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. lina:
    alamak…babies doing reverse psychology lak kt mOmmy.

    pelik tau…padahal they hardly sleep during the day. tp mlm pun tido lmbat.

    hArith, regardless awal ke lewat die tido…tp pagi he’ll wake up b4 5:30am

    [Reply]

  2. the baby routine will change time by time as they grow.. so kene keep on training them… nadhrah pulak, kalau bangun pepagi buta utk susu, lepas minum senang jek tido sendiri.. tak yah tepuk-tepuk pun takpe.. sekrg ni dah susah nak tido pulak.. so kene start train tido sendiri semula.. huhu…

    [Reply]

  3. umi nadhrah:
    tu lah, hubby pun kate…they uses less energy so need less sleeping hours. wait till they start crawling and walking, baru cepat penat and hopefully tido pun awal

    [Reply]

  4. erk, not really, kalau dah crawl & furniture walking pun… boleh je pukul 11.30 pm baru nak tido…unless mama dia tertidur dulu…boring tgk mama tido dlm cot dia, dia pun join la tido. 😛 babies can be so unpredictable!

    [Reply]

  5. erk, not really, kalau dah crawl & furniture walking pun… boleh je pukul 11.30 pm baru nak tido…unless mama dia tertidur dulu…boring tgk mama tido dlm cot dia, dia pun join la tido. 😛 babies can be so unpredictable!

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.