=) – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

=)

March 12, 2009

It makes my heart melts whenever i see the 2 of them playing and giggle together… tgk tu smpai tertonggeng tunggang tebalik jatuh. org2 tua kate if gelak byk2 sure ade yg nangis..but kali ni takde sape pun yg nangis…

They were attacking each other with athirAh’s soft toy…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. salam munirah
    lama tak bg komen
    seronok kan tgk bebudak main dengan cerianya ..
    tp bila diorang jatuh tu kita yang seriau..
    mcm sy ms berpantang di kampung baru ni,my fatimah amani yang sebaya your athirah n harith ni tiap2 petang duk kejar ayam
    kejar ayam dengan kasut berbunyi pulak tu, mmg ayam tu lari ler..hihi
    bila terjatuh tu kita yang terkejut lebih2..dia duk releks bangun then kejar balik sambil gelak ketawa..
    mmg masa age mcm ni diorang very the lasak..
    bak kata my friend:ms anak duk jalan jatuh tu kita rs mcm he/she is very helpless..tp bila dah pandai jalan n berlari, kita pulak yang helpless..

    rafiza

    [Reply]

  2. yg tegolek tu athirah…

    rafiza, i agree with ur fren “he/she is very helpless..tp bila dah pandai jalan n berlari, kita pulak yang helpless..”

    actually awal2 diorang gelak lagi dasyat ni video record dh halfway…dah temengah mengah diorang

    [Reply]

  3. Queen Bee:
    mmg bes ade twin tapi penatnye tak terkata…bile penat sgt, these kind of behaviour yg akan buat i senyum sendiri n remind myself to sabar.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *