Chef Jua – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Chef Jua

August 23, 2009

Maaf lah if ade antara kamu akan kate ni entry keji, ye lah bulan posa ni buat entry pasal makan…tapi niat saya nak meng-acknowledge resepi chef Jua.

saya telah mencuba buat Triple Decker Chef Jua and hasilnya sangat sodap…my adik pun kate macam O’Brien. And lepas habis tu mmg kenyang kalah macam makan nasi woo…

Nak tgk hasil saya tak? Tadaaaa

DSC_0038-1

Tp saya buat sedikit modification, instead of turkey saya gune chicken and mine was without the sos. Terima Kasih yer Chef Jua

Meanwhile, here’s a birthday shout out from all us!

faris_Page_0 

psst, Cik Puan Jua…share lah lagi yer resepi2 yg simple2 cenggini. i lap u 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. munirah, ur making me drool!! dahla takde stok dalam peti ais nak buat triple decker ni..confirm esok pepagi dah tercongok depan Giant :-p

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh jgn salahkn saya…salahkn cik puan Jua tu..hihi

    [Reply]

  2. Ouch.. Tempting!!

    Dear, I just get to know u. U had a triplets!! wat a blessed!!

    May Allah Blessed u and family always 😉

    Truly,
    Anne

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh hi there,
    yup i was blessed with triplets but Allah have better plan for the 2nd one,
    and 13 months later Allah blessed me with a boy =)

    [Reply]

  3. I pn suka resepi mcm ni..senang bangeettt..
    buleh buat sahur kenyang satu hari..
    Tapi kan sib baik i bukak ur page ni memlm..kalu tak kurusla posa i (tapi tuan dia tak kurus2 juge)…..

    C n P ur link bleh?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    yup, simple but yet kenyang

    [Reply]

  4. good job! ala-ala o’briens ek. hehehe

    babe, smlm i buat tortilla wrap inti macam mushroom fajita chilli’s. i lupa nak amik gambar lak.

    traffic i naik sbb readers u datg jenguk. huyyoooo..tq lah.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    yup ala ala O Brien, my adik kate patut lah omputih lex lunch mkn sandwich jer…mmg kenyang
    oh traffic u naik ek, ha cepat buat entry yg ade link ke i..naik kn traffic i pulak

    [Reply]

  5. cop! video apak itu. i tak dapat nak view.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oh bukan video…bday card jer…cube try lagi skali

    [Reply]

  6. wow! nice!!

    faris menjerit ‘tu Faris! swim swim’ bila tgk card tu. tq tq

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    wah terharu…budak berumur 2thn pun pandai appreciate…wah bes bes
    abis ah ptg ni sure die tuntut nk swim swim…hihi

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *