365 Project: 28th July – 3rd August – TRIPLETS plus ONE
  1. 1. boleh x i nak kunyah pgelangan tgn uzair?? dobot sgt!!!

    2. parents u x marah ke uzair mkn batu tu?? kalau anak i, baru dia nak pegang batu, dah btempek parents i bising!!

    3. awat kat muka uzair ada merah masa 2&3 aug tu? nyamuk ke?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    1. tp skrang dh kurang dobot sbb active sgt

    2. my parents tak nmpak…hihi. tp dh biasa sgt amiq batu tu, tu my mom tak kisah sgt kot.

    3.muka die? die turun slide gune muka…hihi

    [Reply]

  2. napa hidung uzair ada bintik merah? owh harith makin handsome la.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    uZAir turun slide gune muka. skrang dh tak merah…dh kering…parut dh jadi hitam, kurang hensem muka die.

    hArith makin cheeky…cikgu sekolah pun commented die makin cheeky. org marah die..die bleh pulak gelak2

    [Reply]

  3. gigit batu, ape rasa dia sayang?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    rase macam cookies famous amos auntie! hihi

    [Reply]

  4. baru balik outstation,3hari xdapat online.gumbira tengok banyak gambar updated kat sini,yeay!

    serius harith makin handsome.and owh,uzairr geramnya auntie tgk!

    athirah makin chantek,macam ‘mimi’ dia.hihi.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    wahh tak pasal2 “mimi” pun chantek…hihi
    rmbut hArith dh panjang sgt…tp die takleh nk dok diam tuk potong. takut if salah potong hilang “hensem” die..hihi

    [Reply]

  5. i nak playdate. nak. tapi tamau bawak camera.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ish takleh jadi ni.pasni kena buat syarat lah..sape nk playdate kena bwk camera…haha

    [Reply]

  6. munira, best sgt tgk pic anak2 u, cuma boleh tak kalau reduce pixel pic?sbb berat sgt lambat loading and pic payah nak appear.agaknyer internet i yg slow hehe..boleh download irfanview utk reduce pixel pic..senang je..try ey

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    hmm…pix brapa yg consider kecik ek. sbb now i gune 640pixel…i kecikn gune picasa jer…ker i perlu kecik kn lagi?

    [Reply]

  7. awat gambar lambat upload kali ni, lama i tunggu depan blog u…. satu2 bergerak buka, tapi i tunggu gak walau lambat tenet upload gambar. Nice photo bebeh!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    alamak, bukak blog i pun memerlukan kesabaran lar pulak…
    hmm nk kena kecikan lagi ke ek gmbar. slalunye u all letak gmbar kt blog brapa sixe pixel? i gune 64-pixel ni

    [Reply]

  8. salam munirah…ari tu u amik photo the whole family katne ek?studio khas ker?bape derang caj ek?(gambar yg kat front page blog u ni)
    I’m thinking to take picture of my kids.tp x tau katne yg sesuai and kalo blh nk yg reasonable price yg i leh afford lah.
    possible if we communicate tru email?

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    alritey..will email u =)

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.