Playdate: Faris – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Playdate: Faris

August 3, 2009

Today, at 4:21pm my phone rang…i answered the phone and ade suara berkata “babe, i nk jadi tak malu ni, nk dtg umah u skrang”.  Wah i pun okay jer, since i was doing nothing at that moment!

Yes, my kids had Faris for playdate. When Faris arrived…the moment i bukak pintu my kids trus kuar to the garden. It was still hot, tried to bring all in but hArith refused to come in. He showed tantrum wanting the hose from the maid…he insists of watering the plants.

Invited Faris in sementara tunggu redup…and at about 5:20 we went out and played in the garden.

We played in the sandpit…tapi Faris taknk duduk dlm sandpit. Well, good enuff for a start considering he has no problem playing with the sand.

DSC_0021

DSC_0032

After the sandpit, started jumping on the trampoline. Gumbira hArith and Faris lompat smpai terduduk2 and terbaring2.

DSC_0036

DSC_0044

ha, korang rase..hArith ni bleh masuk iklan shampoo tak? hihi

DSC_0041

DSC_0050

pas penat melompat…main bola and swing pulak

DSC_0066

ni lak, Faris jadi story-teller…beria die citer ngan my mom kat tingkap atas

DSC_0063

And before leaving, Faris naik buai…ni ibu mithali tolak anak naik buai

DSC_0082

 

*oh mati lar saya, tempek gambar Mak Faris tanpa pengetahuan die. *peace Jua. Tapi Jua, slalu2 lar buat “muka tak malu”…bwk Faris sini =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. aww hot mama jua!

    munirah where r u lah in the picture?? ;P

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu namenye konspirasi lana…jua sengaja tak bawak camera die, biar i jer amiq gmbar die…haha

    [Reply]

  2. saman dia! saman dia!

    janganlah bg i glamer. i bukan ‘celebrity blogger’. hahahaha

    terima kasih lah kerana sudi terima kami berdua semalam =p

    Lana, itulah ketidak adilannya. gambar tuan badan xde sini.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    tu ah, nk kena denda ketuk ketampi ni…kate nk buat 365 project tapi tak bawak camera ke hulu ke hilir..ish nk kena babap ni!

    [Reply]

  3. Puan Jua adalah slim melim!

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha jua..sila lah kembang, ade org puji tu! bebaloi lah u diet taknk makan cempedak goreng yg sedap itu hari

    [Reply]

  4. salam….. seronoknyer tgk budak2 tu bermain….
    next time i pon nak buat muka tak malu laaa nk dtg umah you.. bwk my son main ngan your kids.. ehehhe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    son u how old ek…

    [Reply]

    ezra Reply:

    my son will be 3 in sept… i oso have a dotter same age as uzair… cuma beza beberapa hari jer kot..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    oohh…by any chance u hv a blog too?

  5. bestnyer bila lah i ada time nak wat play date nie…. kalau umah dekat confirm dtg nyer hehehe….

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    u stay kat mane? dtg lar bile free…nk “bully” ur daughter dok dlm sandpit, hihi. aritu die taknk kn

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.