Mini Raya Portraiture – TRIPLETS plus ONE
Uncategorized

Mini Raya Portraiture

August 28, 2009

This morning the weather looks good. Decided to dress all my 3 lil’ rascals in their raya attire and get some potraiture done. Unfortunately…just when i thought it was a perfect weather…it started to drizzle.

Anyhow, managed to get these few shots.  Will definitely do more shots when the weather is good

DSC_0262 

DSC_0226

DSC_0227

DSC_0280

 Those interested to have this Mini Raya Portraiture, you may email me at munirahpunye@yahoo.com

You’ll get unlimited shots during the 30mins session for just RM70

Photo session will be held at my very own garden through out the Ramadhan. So bleh lar berteduh in my house, minimum movement since takyah terkejar2 kat big open space, just ideal for fasting =)

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  1. comelnyer weyyysss.. dah raye dulu dah..:P

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    nanti raya sibuk nk makan lemang and layan tetamu…sure takde mase nk posing2 =)

    [Reply]

    aiya Reply:

    ahahah itu sdh tentu. 🙂

    ayu nya athirah

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    dah ade gaya anak dara x…hihi

  2. Waaahhh !!! Suka tengok athirah pakai bunga kat tepi telinga .
    Comel dan ayu sangatttt.

    P/s : munirah saya nak book athirah jadi menantu saya boleh .
    Saya ada three available boys . hehhee . ( gurau je )

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    hmm..lagi 20 years from now rase2 ade lagi tak ek family match making, hihi

    [Reply]

    Mrs Imran Reply:

    i nk cop anak erra fazira..aleesya…hahaha sbb sebaya dgn ichiro muka pon dah ala ala ..hehe

    [Reply]

  3. cute!!
    tak pose takleh raya. takleh dapat duit raya.

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha sbb tak pose lah takyah tunggu raya tuk amiq gmbar raya…hahah

    [Reply]

  4. hensemnya harith berbaju melayu…i wish for son plak pasni 🙂

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha bulan mulia ni…kot2 Allah makbulkan doa u too, insyaAllah =)

    [Reply]

  5. haha dah raya dah ek…..comell sgt pics yg u amik ni..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha, u stay kota damansara jer kan. come over lah, i amiq mini raya potraiture for ur family

    *i’ve updated my blog about the Mini Raya Potraiture Session

    [Reply]

  6. comelnya athirah pakai baju kurung. Tak sabar gak nak amik gamabr anak dara berdua tu dgn baju kurung.. 🙂

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    but i was so worried athirAh trip over her own kain…die dh lah jalan tak stabil, hihi

    [Reply]

  7. lawalah…the scenery..colour baju diaorg ..

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    interested to have photo session with ur lil’ ones? time raya kabut nk hidang food and all, so decided to have my photo session early
    *diorang pakai baju raya tahun lepas which was too big for them back then. so kire tu baju raya baru tapi lama…hihi

    [Reply]

  8. wah wah posing sakan nie cam nak beraya sakan pulak yer…. i love all the pictures sgt cantek…. ur 3 kids pon pandai posing and cantek berbaju melayu & kurung tue so comei and sweet2 je 🙂 ….ermmm i pulak rasa nak ambik picture dgn u….kalau x sofia sorng2 je x best kan heheh….harus carik date yg sesuai nie hehehe….

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ha..silalah cari date yang sesuai. umah i pun u dah tau mane. bleh amiq gmbar anak dara pakai kurung naik buai =)

    [Reply]

  9. alaa ure sorajinnnnn la munirah! wish i could be so rajin nak amk gambar camnie…ekeke…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    u tak rajin amiq gmbar…tapi u rajin posing!!! so ape kate i amiq gmbar u, hihi

    [Reply]

  10. wow..bestnyer munirah..u dah start photography bussiness!congrats dear..teringin nak amik..tp ptj-ttdi mcm jauh..i tunggu lepas bulan puasa la nk amik gamba dgn u..hehe

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ok pe…if dtg belah sini, then ade alasan nk gi OU, curve or ikea…hihi

    [Reply]

  11. awww…. lawanya gambar athirah ngan bunga kat tepi telinga tuuuu…

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    after placing the bunga at her ear..i had like 3 seconds jer tu take her photo…after tat trus bunga tu hancur die kerja kn…hhahah

    [Reply]

  12. dear, nak! nak! 😛
    dengan sggh tak malu.. 😛

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    i’m more than happy to do a session with you!
    pape nanti u email i kay! or if u ade my hp number juz text msg me =)
    tak sabar nk jumpe hero u!

    [Reply]

  13. aduh mama munirah ni,baru sehari-dua tak jenguk sini dah promo gambar raya lagi.

    harith,athirah & uzair — comelsssss as always!

    teringin juga nak bergambo raya camni.rasanya dah bertahun susah benar nak nampak muka i dalam mana-mana gambar event sebab i yg tukang amik gambar,gambar i takde yang nak amik.apatah lagi raya!

    boleh ke munirah,nak sign up for the package.for me&siblings&naufal. =D

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    ok jer! siblings u brapa org?
    do email me at munirahpunye@yahoo.com to discuss the details =)

    [Reply]

  14. owh…saya terlepas tgk peluang ni…. mmg sangat best! dah lama dah rasa nak amik gambo camni… tapi takde peluang jer… maybe after raya bule organise lagi tak? heheheeh

    [Reply]

    mOmmyofTRIPLETSplusONE Reply:

    lepas raya punye masih dlm drafting plan..hihi

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published.